Tolca

Mesto gde se ideje realizuju

Sečenje iverice i kantovanje

Tolča” je specijalizovan za pružanje usluga od kraja do kraja i može vam pomoći u svakom aspektu vašeg CNC projekta sečenja iverice ako je potrebno.

Ako nemate ništa više od ideje o vašim zahtevima, možemo uzeti vaš koncept i vizuelizovati ga za vas tako što ćemo izraditi detaljne CAD dizajne prema vašim sopstvenim specifikacijama.

Kada završimo fazu planiranja sa Vama, možemo da izradimo Vaš projekat od šperploče koristeći našu stručnost i visokokvalitetne materijale za savršene rezultate.

Da bismo vam život učinili još lakšim, možemo se pobrinuti za montažu, logistiku isporuke i profesionalnu montažu vašeg CNC projekta iverice, kada bude završen.

  • Brzo 
  • Profesionalno 

Saznajte više o našoj usluzi sečenja iverice

Trebate ivericu isečenu na veličinu za Vaš projekat? Možemo pomoći.

Profesionalno

Iverica je relativno čvrsta, ujednačena, jeftina i bez nedostataka pronađenih u prirodnom drvetu, što je čini idealnim osnovnim materijalom za bezbrojne projekte stolarije i može se koristiti za izradu nameštaja, izložbenih jedinica i polica, izložbenih štandova i natpisa i još mnogo toga.

U ”Tolči” možemo da obezbedimo ivericu isečenu na veličinu za bilo koju vrstu projekta, veliki ili mali.

Koristeći najnoviju opremu, naši majstori mogu stručno da iseku, oblikuju i detaljiziraju kvalitetne ploče od iverice u različitim debljinama i bilo koje veličine.

Korektnost

Bez obzira da li su Vaši zahtevi za sečenje, oblikovanje ili glodanje iverice složeni ili jednostavni, naš stručni tim će proizvesti tačno ono što Vam treba brzo, ekonomično i sa najvećom preciznošću i pažnjom posvećenom detaljima.

Iverica isečena na veličinu prema Vašem izboru završne obrade i pričvršćivanja.

Ponuda konkurentne cene i izuzetnog kvaliteta je standard koji poseduje ''Tolča''

Profesionalno

Trenutni trendovi ploča visokog sjaja, mat završnih obrada i melaminskih ploča duboke teksture su samo neke od površina sa kojima se naši ivičari svakodnevno suočavaju.

Možete biti sigurni da su naše mašine više nego sposobne da primene preko četrnaest različitih tipova ivica na završnu obradu koja će premašiti vaša očekivanja.

Naše proizvodne mašine mogu da rade velikom brzinom, tako da su veće količine ivica veoma dobrodošle, dok se manje serije mogu podjednako primeniti jer su mašine potpuno opremljene za automatsku promenu između podešavanja alata za različite tipove ivica.

Kako postižemo svoj cilj?

Kada ploča uđe u mašinu, ona prolazi pored stanice za prethodno mlevenje koja obrezuje ivicu panela da bi se obezbedila čista oštra ivica bez strugotina, pre nego što se nanese ivica.

Zatim soft touch završne stanice počinju da rade, tipičan panel će proći kroz oko dvanaest stanica ukupno.

Ove stanice su ključne za postizanje izuzetne završnice.

Kada panel napusti mašinu, nema potrebe za daljom ručnom završnom obradom.