Tolca

Vrata koja traju ceo život

Izrada sobnih vrata sa najkvalitetnijim materijalima na tržištu

Osim što osiguravaju privatnost, sobna vrata utiču i na sveukupni dizajn Vašeg doma!

Farbaju se najkvalitetnijim Italijanskim bojama astravernici sa nežutećim katalizatorom. Okovi su proverenog kvaliteta AGB (Made in Italy). Vrata mogu sa prorezima za staklo, dvokrilna, sa nadsvetlom, klizna…

Šarke vrata mogu biti brodske ili skriveneBrave koje se koriste su najvišeg kvaliteta, koje takodje mogu biti standardne, tihe, magnetnesa ključem ili za cilindar.

Ukoliko imate neke nedoumice u vezi izrade sobnih vrata, zahteve za ponudu nam možete u vidu forme koju možete popuniti na stranici KONTAKT

Odgovor na isti ćete dobiti u najkraćem roku

Pre toga, u daljem segmentu, pogledajte našu ponudu sobnih vrata. 

Furnirana vrata

Mi vrata od furnira po meri pričvršćujemo drveni furnir na pristupačan materijal za vrata. Ovaj proces rezultira isplativijim opcijama od masivnih drvenih vrata. Kao rezultat, možete dobiti vrata koja izgledaju kao puno drvo, ali koštaju manje novca.

Staklena vrata

Komplet staklenih vrata nudi vam zgodnu i elegantnu opciju kada je u pitanju ulazak iz Vaše kuće u Vašu baštu.

Naša staklena vrata po meri mogu biti dizajnirana i izrađena na način koji je individualno prilagođen Vašem domu.

Farbana vrata

Sobna vrata iz naše proizvodnje odlkuje izuzetan kvalitet i završna obrada. Proizvode se od medijapana (MDF) debljine 4 ili 6mm, plotovi su izrađeni od ramovske konstrukcije čamovih letvica dužinskih nastavljene vlažnosti od 8% do 12% u klasi ČPČ.

Hajde da razgovaramo o tome šta možemo da uradimo da poboljšamo Vaš dom pomoću vrata od punog drveta po meri

Ako želite besplatnu procenu, pošaljite nam sliku Vaših postojećih vrata sa što više informacija o stilu vrata od punog drveta koja želite da naručite.